Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (4.60 secunde)
In fine, a fost numit lider, iar apoi a inceput degringolada in PD-L. ... Orgoliile sunt in continuare mari, parca nimeni nu vrea sa cedeze, cu toate ca de la Bucuresti semnalul a fost clar:
Cateva personalitati din lumea academica si a afacerilor au lansat marti Registrul National al Aberatiilor, un catalog electronic in care oamenii care se lovesc, sunt afectati sau observa situatii aberante create de institutiile statului sunt incurajati sa-si inscrie experientele.
Ministrul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) Ilie Sarbu (foto) a declarat ieri ca Regia Nationala a Padurilor Romsilva poarta discutii cu Jandarmeria Romana in vederea infiintarii Jandarmeriei Silvice care va asigura paza padurilor.
Romania gazduieste miercuri si joi un seminar la care participa tari din Europa Centrala si de Sud-Est si care vizeaza identificarea celor mai bune practici in implementarea sanctiunilor financiare impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe.
In prezent, pe AIMK se opereaza aproape 10. 000 tone de marfa anual, dar nu exista un terminal specializat in acest sens.
Fostul tenismen Ilie Nastase a oferit organizatorilor un echipament pe care l-a purtat in ultimul timp la turneele oficiale de veterani. ... Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a donat halatul cu care a intrat in ring la meciul cu americanul Paul Spadafora.
Cristian Pavalasc (foto), directorul general al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, sustine ca s-a acomodat cu noua functie si ca are in lucru mai multe proiecte interesante, menite sa imbunatateasca activitatea institutiei pe care o conduce. ... "In primul rand, vom continua investitiile care sunt deja incepute.
Decizia prin care Primaria Craiova a incercat sa elimine concurenta in domeniul transportului public de calatori s-a adoptat cu interpreta- rea subiectiva a legii.Monopolul pe care municipalitatea vrea sa-l instituie in activitatea de transport in comun, prin atribuirea gestiunii directe a acestui serviciu Regiei Autonome de Transport Craiova si scoaterea de pe piata a firmei SC Fratii Bacriz, are baza legala subreda.
Iar daca o incaseaza amandoi, s-ar putea sa ajungem in situatia in care punga va fi de doua ori mai scumpa decat ar trebui.
Seful guvernului italian Silvio Berlusconi (foto) a anuntat marti ca va da explicatii in Parlament in legatura cu acuzatiile de coruptie care i s-au adus cu ocazia procesului fostului sau avocat britanic David Mills, condamnat in februarie la patru ani si jumatate de inchisoare.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, referitor la demersul PD-L de a solicita inceperea urmaririi penale in cazul fostului premier, ca liberalii nu vor obstructiona aceasta actiune.
Primarii doljeni au inceput sa-si cumpere tractoare si remorci, in speranta ca vor aduce deseurile la rampa ecologica a Baniei. ... In comunele Doljului se arunca de zor pamant peste gropile de gunoi.
Mark Gitenstein, care in luna iunie a fost nominalizat de presedintele Barack Obama pentru functia de ambasador al SUA in Romania, a primit confirmarea Senatului de la Washington. Potrivit blogului Senatus, Gitenstein a fost confirmat in unanimitate pentru postul de la Bucuresti.
In urma analizelor de laborator efectuate de personalul specializat al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj, a reiesit prezenta salmonelei in carnea consumata de cei 20 de muncitori care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.
Astfel, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a executivului, s-a emis o hotarare prin care comisarul Garzii Financiare a fost numit in functia de subprefect, cu caracter temporar insa, adica pana va trece examenul pentru inalti functionari publici.
Pe langa acestia au mai fost evidentiati procurorii Mihaela Mihai, dar si procurorul Aurel Simion, specializat in anchetarea faptelor de coruptie.
Cainii fara stapan ar putea fi din nou eutanasiati, daca proiectul de lege pentru abrogarea normelor de protectie a animalelor adoptate in 2008 prin Legea nr. ... Proiectul a fost initiat de cinci senatori PDL in 2009 si prevede atat abrogarea Legii nr.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 1 februarie 2011.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 8 februarie 2011. • Nu-i asa ca va simtiti mai bine, cand vedeti la televizor ca se face dreptate in vami si politie ?
Cum poti sa spui ca doctorii au influentat decizia judecatorilor in cazul Constantin Nicolescu?
google-analytics.com